väckte hästarna kl.05:55

idag fick hästarna vakna tiiiidigt :) eller ja, de var egentligen redan vakna när jag kom! körde jimsen till jobbet, han började kl.6. sen hade jag morgonfodring idag så kände att det inte var någon mening att åka hem emellan... så jag körde direkt till stallet :)

kalle mullrade som vanligt när jag sa god morgon till honom. så söt! :) sedan var det bara att mata hästar och bära ut höpåsar i hagarna... och sen släppa ut! sista hästen var ute kl.06:30, ganska skaplig tid :D men jag känner ju det, varför ska de stå inne längre på morgonen? det är fint väder, solen skiner, ljust och sådär. ser ingen anledning att hålla dom inne längre ;)

funderade lite smått på att lägga mig och vila i bilen en stund sedan, men ångrade mig, för jag hade ju ändå ingen jag skulle rida med, vilket innebar ingen tid att passa. så det var lika bra att göra allt färdigt och sen rida!

har börjat ge kalle liiiite krossad havre nu, får se hur det funkar!! :) när jag gett honom havre innan har han ju dock blivit helt knäpp :P men än så länge verkar det ju lugnt! :)

kl.08:00 ungefär så var jag redo att rida iväg :P men mer om ridningen idag kommer i dagens ridpass-inlägget :)

 
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: sussi

Morgonstund ;)

2010-04-15 @ 12:26:41
URL: http://siouxzie.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0