så otroligt respektlöst!

argh! irriterad så här på morgonen igen, jag BÖR inte gå in på tidningen ridsports hemsida och läsa :P

i alla fall, är det några av er läsare som rider i trafiken? tror nog nästan de flesta gör det någon gång. och vissa bilister vet ju verkligen inte alls hur man ska bete sig när det är hästar på vägen...

har själv hört om en tjej som blev omkörd av en bil som körde långt över hastighetsbegränsningen och dessutom inte körde åt sidan för hästen, så tjejen ramlade av och hästen stack iväg. bilen stannade INTE så tjejen fick springa efter bilen tills den stannade. suck, jävla respektlösa idioter rent ut sagt!!

och på tidningen ridsport kunde jag idag läsa det här: 

Lastbilschaufför smet från olycka

Ett ekipage stötte ihop med en lastbil vid Bålerud i Strömstad på söndagseftermiddagen. Hästen skadades i olyckan, men lastbilschauffören smet från platsen. 

Hästen fick hämtas med transport och köras till veterinär, men det är oklart vilka skador hästen fick, skriver Bohusläningen. Chauffören, som fortsatte köra efter olyckan, kunde senare stoppas i Svinesund.

TUR ATT DE FICK TAG I CHAUFFÖREN TILL SIST!!!

bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Sara

Sv; Jaa förstår det :)

Ja men då är det ungefär lika som här då :) kallt i natt men nu är solen framme och det verkar som att det blir varmare idag än igår :)Jo men gud det har du rätt i, det vet jag att man inte ska trava helt uppför, igenom att det sliter rätt mycket. Har uppdaterat inlägget så visa inte får för sig att trava uppför alla backar de ser haha!

Backen är inte mega lång men inte jätte kort, vet inte riktigt lång hur lång den är men den är ganska dryg, inte så brant utan mer dryg haha : D

2010-04-20 @ 09:32:49
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: sara

ursch vad hemskt :/ han kanske vart chockad?sv: Vårat lag i stockholmscupen har gått till semifinal, den går i LB:1 eller LA:1 :)

2010-04-20 @ 09:46:13
URL: http://sariih.blogg.se/
Postat av: Jenny - fotointresserad hästtjej

sv: kanske 2 km eller något. Går ganska fort :)Usch hatar dåraktiga folk i trafiken! Är väldigt glad att jag har en trafiksäker häst!

2010-04-20 @ 09:52:51
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: EmbLeM

SVAR: Kul att du vill se ett filmklipp på det :P Jo jag skulle även själv vilja se hur vi ser ut. Men svårt att filma sej själv med mobilen :P Har ju förstås en lillasyster med mej ibland, men även hon vill ju rida och inte bara stå stilla och filma :P

2010-04-20 @ 09:56:02
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R G

vi måste rida ca 300 meter på en 50väg för att komma ut till galoppbanan och där är det ALLTID en massa nötter som ligger i minst 70 .. En gång hade jag ett par stenar i fickan och sen var det en biljävel som blåste om i full patte (tur att Irja är super trafiksäker) så jag kastade fakstiskt en sten i bakrutan på bilen ! följderna blev en sur bilförare som sedan inte hade så mkt att säga till om när jag hotade med att lämna reg numret till polisen för fortkörning ! även om det inte blev ngt märke på bilen .

sen dess har jag faktiskt inte ens sett bilen köra här haha :P

2010-04-20 @ 10:18:04
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv; Åh vad tråkigt!:( Men snat är det sommar iaf :D inte långt kvar :)Åh tack!:D Det är jätte fint på henne :)

Fynda det faktiskt nog på Öb i höstas när de hade utförsäljning, för 60 kr! haha:D

2010-04-20 @ 11:25:35
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: sussi

*£€$€${ va arg man blir när man läser det här.. Ja undrar om dessa IDIOTER har respekt för något över huvudtaget?? Sina egna liv riskerar d ju oxå.. Satans korkskallar :(

2010-04-20 @ 15:01:48
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: linnea

haha rävar är lite roliga djur alltså ;) synd bara att de måste döda massor hönor :/hehe då är jag inte ensam om det iaf ;) jag blir bara så trött på honom ibland. VARFÖR kan han inte bara lyfta på fötterna :Pgaah sy typiskt när fok beter sig så! men överlag måste jag ändå säga, här iaf, att de flesta är ganska snälla bland hästarna i trafiken :)

2010-04-20 @ 16:40:50
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: jenny

blir galen på alla jäkla respektlösa bilister!!!!!

2010-04-21 @ 21:40:35
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0