massor av bus!!

idag så fick kalle vila, jag gick en liten promenad med honom bara. hans ena sko är ganska nedsliten så vill inte att den ska slitas mer, hovis kommer på fredag :) så sen så fick kalle komma till sommarhagen lite och busa och äta lite. jag gick och fixade staketet i den andra sommarhagen under tiden. fixade också 5 nya stolpar med isolatorer på så de bara är att trycka ner dom i marken och dra igenom tråden sen. smidigt!!!efter en stund kom bella också upp till sommarhagen. både jag och helena hade kamerorna laddade för att fota när våra hästar brallade iväg. tji fick vi. för det blev inget brall alls direkt. de bara var nöjda att vara tillsammans däruppe och gick med mularna i gräset och mumsade :Pnu ska jag strax jobba litegrann. imorgon så ska jag nog ta en tur med kallebus!
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

sv: puh, ja jag dog inte, haha :D Har lite smågrejer att öva på hemma nu med körningen så det känns skönt att det inte var något jättestort iaf :)Nej faktiskt inte, nu är det bara det sista som ska lossna så hoppas jag att han blir någorlunda som vanligt snart igen :)

2010-04-28 @ 18:22:15
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv; okej, men det låter ju bra :)Nej, vi har inte fått spc mycket gräs, men det är så att dem kan börja "förbereda" sig lite, det finns ju så att dem kan gå och pilla ett tag iaf :)

2010-04-28 @ 19:04:13
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Sätilaryttaren Emma- en glimt av mitt hästliv :D

sv; a de är riktigt mysiga :D Fast jag har aldrig ridit dem (har aldrig vågat x)) De är enorma om man jämför med Ambra :P

2010-04-28 @ 19:59:06
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: linnea

japp det är Wille :)

haha jaa jag hann o tänka "fan jag tänker inte ramla nu!"okeej då hänger jag med! då blir det lite att fixa alltså!

2010-04-28 @ 20:16:25
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: Matilda

sv: Ja det är jätte roligt =) Men måste lära dem med :P Haha!

2010-04-28 @ 20:52:41
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Julia

Inte på hennes pappa iaf, jag har fått en bild på han av en tjej för några år sen, men har nog tagit bort den.. Dom övriga har jag faktiskt inte sökt på :) Får ta ch göra det nån dag när jag har tråkigt ;) haha..Joo det var lite läskigt. Minns ju dock inte allt för mkt av det, var ju så liten :) Nu känner jag inte av det speciellt mkt, det enda är att jag inte är lika vig i höger ben, kan ex inte sitta i kort med benen en längre stund, för då börjar det göra ont i benet. :) Tänkte att jag ska fota ärren nån dag och lägga upp på bloggen så får ni som läser se hur fula dom är.. Går ju alrig på stranden i bikini, utan har alltid shorts på mig :)

2010-04-28 @ 21:02:16
URL: http://entin.blogg.se/
Postat av: Sara Jansson

sv; Guldskor är ju inte guldiga egentligen utan vanliga skor med fasta broddar. Så vi fick av dom lite sent på henne i år, har ju inte vart snö o is på ett ganska bra tag nu ;)

2010-04-28 @ 21:05:51
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv; Jaa men de är bra helt klart!:DFörstår det :( de är jätte kul :) FInns de ingen liten sjö eller nått då?:)

2010-04-28 @ 21:38:28
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

Haha nee precis! :P Jag har lust att skriva ett riktigt katigt svar till henne tillbaka, men skiter i att svara helt istället tror jag :PNjaae, blev ingen stege för att komma upp, men pall däremot ;P Jag är ju rätt lång, 174cm, så jag behöver en större häst för att det ska se bra ut!nee, nordisar är inte min typ av häst heller.. jag fick svar igen nu av hon som hade den med en bild & han var rätt grov PLUS att han är under ponnymått.. så jag skrev att det kanske inte var något för mig men att jag skulle tänka på de :P

2010-04-28 @ 21:44:59
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Jeanetta

hehe, simone kommer till mig på fredag också :D

2010-04-29 @ 09:22:38
URL: http://Jeanetta

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0