dagens ridpass!

ikväll så stod hoppning på schemat!! och vi fick till och med sällskap. stod en del hinderstöd och så framme så jag la upp hinder bara så som de stod. tänkte ändå bara hoppa enkel-hinder, ingen bana!

i uppvärmningen hade kalle suuuuuperlångt travsteg, haha! han var pigg och alert och hade nog en aning om vad vi skulle göra, han var ju trots allt med när jag byggde upp hindrena ;)

i galoppen jobbade jag i lätt sits och lät honom rulla på i låg form och i ett friskt tempo! kalle verkade nöjd över det!!

blåste massor ikväll och haglade och regnade lite ibland, men mot slutet av passet så klarnade det upp i alla fall.


suddig bild, jag och kalle hoppar bana på hoppträning 2008 i DRESSYRSADEL ;P

började med att hoppa fram på ett lågt kryss. först i trav och sedan i galopp. kalle taggade och gasade som om det vore 1m i alla fall. tokhästen! hoppade sedan 2 räcken, de låg kanske på 60 cm. ett på rakt spår och ett som kom i en sväng. kalle var supertaggad och taktade hela tiden. gick inte skritta!! och när jag gav galoppskänkel så FLÖG han iväg!! tokis-kalle!! :) när vi hoppade räcket på rakt spår ena gång så gasade han iväg som en galning efter hindret och bockade samtidigt. kalle ÄLSKAR verkligen att hoppa!


från hopptävling 2008

höjde sedan upp det ena räcket lite när helena och bella inte skulle hoppa mer, dock inte så mycket. det låg på ca 80cm. kalle hoppade finast då!! tänkte först hoppa av igen och höja igen men gjorde inte det sen. nöjde mig med passet, kalle hade ju jobbat på bra :)

imorgon blir det en uteritt, får se om kalle är lika taggad då :D
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Sara

Sv; jaa verkligen! :( De har alltid varit så också. Dock är det "farmorn" där som är så mest. Sen bor hennes barn (vuxna nu då alltså) i ett hus på samma gård så vi blir aldrig av med dom :D

Men hon går och skriker på en om man möter henne i skogen när man rider och säger att hon inte orkar se en häst osv. så ja, hon avskyr verkligen hästar.Ja jag önskar att vi kunna hyra eller vad som helst men det går verkligen inte så länge hon lever. haha. Känns hemskt att inte ha just något riktigt gräs hage åt hästarna förutom en liten plätt och sen ha hela den dära ängen mitt i mot :DJa verkligen! Snön har gjort sitt i år! : D

2010-04-23 @ 23:05:03
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: Julia

Jo det är ju ganska jobbigt :/ men hon rids ju så sällan ordentligt, så skulle man bara ta sig tid så skulle hon nog bli skitfin :)Gud vad kul att hoppa, måste nästan göra det nån dag :) Länge sen nu :) haha. Ni är så fina! :)

2010-04-24 @ 02:11:24
URL: http://entin.blogg.se/
Postat av: matilda

Fin blogg!Kolla gärna in min=)

2010-04-24 @ 08:46:12
URL: http://matildaass.blogg.se/
Postat av: Helena

Sv: Jag tävlar ungefär 1-2 gånger i månaden i trav :)Vad är Kalle för häst då? :)

2010-04-24 @ 09:51:39
URL: http://travgalen.se
Postat av: Anna

Den är köpt på My Horse. Har för mig att den heter nåt med Euro (?). Tror den kostade runt 700-800.Haha, fredagsmys i stallet är det bästa!

2010-04-24 @ 10:34:42
URL: http://ariette.blogg.se/
Postat av: emelie

sv; någon gång i maj var det, jag kommer inte ihåg datumet haha :)

Vad ska du göra idag då ? :)

2010-04-24 @ 10:51:43
URL: http://thelifebyemelie.blogg.se/
Postat av: Matilda

Hej.. Jga har kollat upp, det är Hansbo Sport som har designat den. Sen är det et tsadelunderlägg av mjukt gummi. Jag försökte hitta den på hemsidan men ahde den inte där, men finns i butik där de sälger Hansbo saker.

Om det är något du inte fattar säg till :P

2010-04-24 @ 11:28:21
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Sara Jansson

Kul med hoppning :Dsv; Jo det tror jag också :)

2010-04-24 @ 13:42:39
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0