beskedet om min förra häst...

jag skrev ju ett inlägg igår om att jag hade kontaktat de som har tvistur nu... och att jag väntade på svar från dom, skickade ju ett mail. idag när jag loggade in på msn såg jag att jag hade ett nytt mail. gick in i inkorgen och såg att det var från tvisturs nya ägare... med bankande hjärta klicka jag på mailet för att öppna.kan säga att jag var så galet nervös, rädd att det skulle skriva att han inte levde mer!! jag vågade knappt börja läsa, men sen gjorde jag det ändå.

först skrev de att de tyckte att det var kul att jag kom ihåg lilla tvistur (hur skulle jag någonsin kunna glömma?) och att jag fortfarande tänkte på honom (jag gör det jämt!).

först var det ju inte tanken att de skulla köpa tvistur, det var ju meningen att de skulle förmedla honom bara. tvistut såldes 2 gånger men båda gångerna kom han tillbaka efter 2 veckor ungefär. han var visst alldeles för busig! och det minns ju jag också att han var! den livsglädjen han hade har jag inte sett hos någon annan häst varken före eller efter, förrän jag fick hem min nuvarande, kalle.

så det slutade i alla fall med att de som skulle förmedla honom köpte loss honom. då hade han ju också vilat långa perioder på grund av hälta.

de nuvarande ägarna skrev också i mailet att han VERKLIGEN är en personlighet (jo, tack!). de skrev också att han nu går med en flock på lösdrift och bara är. de skrev dessutom att han kan hålla för kortare ridpass med en duktig ryttare om han inte ansträngs plus har specialskor. för det mesta så går han dock bara med flocken och njuter av livet.

hans man räcker ända ner till bogen nu också skrev de! mysigt, han har ju sån fin man!

de avslutade mailet med att de skulle se om de kunde skicka någon bild på honom och att jag gärna fick komma och hälsa på honom!

jag blev så otroligt glad, i sommar ska det verkligen bli av att jag åker dit, eller nu under våren! jag saknar honom så otroligt mycket! han kommer kanske inte känna igen mig, men det gör inte så mycket, jag känner igen honom direkt! älskade fina tvistur, vad underbart det ska bli att få träffa dig igen! och vad skönt att höra att du är vid liv, även om du inte håller för ridningen längre!
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: warnmark -vinn ett schabrak från Scapa

Sv; Ja, jag får göra det :)

2010-04-04 @ 12:38:17
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: alc

Näee jag vet men ändå.. Men ska få hjälp på måndag, då ska en brud som är skitduktig på dressyr komma ut och hålla en träning för mig. Sen om det går bra (eller jag tycker att hon är bra)så ska jag försöka träna för henne en gång i veckan :)

2010-04-04 @ 12:48:13
URL: http://alcbloggen.blogspot.com
Postat av: jenny

SV: Ja :)

han som jag kör hos har hållt med med travisar hela livet så jag litar på att han vet vad han gör och när dom ska tränas eller inte :)roligt att du fick svar! ett positivt också :)

2010-04-04 @ 13:00:33
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/
Postat av: Minette

sv: Det är som ett bildredigeringsprogram ^^ jag ska skriva ett 'tips och trix'-inlägg om gimp inom några dagar, så du kan ju kika in på bloggen då! ;)

2010-04-04 @ 13:04:06
URL: http://miinette.blogg.se/
Postat av: linnea

vad kul att du fick svar! skönt att han verkar må bra och lever ett riktigt hästliv :) självklart synd att han inte håller för annat men det mest naturliga är ju ändå att gå i flock och röra sig fritt, inte att ridas :) kuuuuuuuul (= vad glad man blir av sånt här!angående hundar, nä de lär ju plötsligt inte bitas för att de är förbjudna! jag hoppas inte det går igenom.

2010-04-04 @ 13:30:46
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh vad roligt att du fick svar och att han verkar ha det bra ändå, där han går och njuter av livet!

2010-04-04 @ 18:54:22
URL: http://ariette.blogg.se/
Postat av: Lovisa :)

Vad skönt att det blev så bra! :)

2010-04-04 @ 20:09:25
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Linnea - En ryttares vardag

Åh va roligt att du fått kontakt med dom & att han har det bra :D Och roligt att du får åka och hälsa på!

2010-04-04 @ 21:13:55
URL: http://equipage.blogg.se/
Postat av: Moa Fröberg - letar D-ponny att ha på foder iafll folk undrar

första gången jag läser bloggen då men kul iaf att du fått kontakt med dom. (: riktigt söt var han oxå :D (eller dt e han på bilden lr ;d)frågestund på bloggen nu (Y)

2010-04-05 @ 00:11:13
URL: http://moaamandaa.blogg.se/
Postat av: Karoline

Skönt, att de svarade och att han mådde bra! Hur längesen var det du sålde honom?

2010-04-05 @ 12:45:29
URL: http://karoline.eak.nu
Postat av: Sätilaryttaren Emma

åh vad roligt :) jag fick tårar i ögen (fråga mig inte varför) men jag är glad för din skull :D

2010-04-06 @ 08:33:38
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0