gårdagens tävling.

tänkte berätta lite om hur gårdagens tävling gick :)

kalle gick på transporten igen som ingenting. duktiga älskade häst! så glad är jag...

väl framme gjorde jag och syrran i ordning kalle och så började jag rida fram. kalle var lite småseg och loj på utebanan men ändå lydig. dock så fick vi INTE till vårt säkra kort - skänkelvikningarna. jag hoppades att det var en tillfällighet och tänkte att de skulle funka inne på banan sen :)

men inne på banan så funkade inte skänkelvikningarna då heller, så vi fick riktigt dåligt där. lite besviken över det! jag blev lite mesig inne på banan och vågade inte driva på för kalle reagerade inte på rätt sätt när jag drev, det blev liksom explosioner :P så jag fegade mig igenom programmet. vi kammade ihop lite drygt 60 %, så jag är nöjd ändå.

inför msv c så funkade inte framridningen riktigt alls. kalle var spänd och stark och inte riktigt fokuserad alls. när vi jobbade galoppen så blev det plötsligt capriole ( :P ) och en tävlingskompis mamma undrade om han skulle vara med i spanska ridskolan, haha...

inne på banan sen så flöt ändå programmet på bra tycker jag. öppnorna krånglade lite och ena slutan blev pangkaka med galopp hela tiden. men det som verkligen funkade bra, som vi tragglade på träningen i torsdags, var BAKDELSVÄNDNINGARNA! så jäkla glad, vi fick 7or på dem. tidigare har vi fått 3 eller max 4, haha!

vi kammade ihop lite drygt 58 % och jag är bara så glad att det går åt rätt håll :)

bästaste kalle <3


och som sagt lastade jag ur kalle HELT SJÄLV sen när vi kommit hem på kvällen, syrran åkte hem. lyckaaaa, nu kan vi åka ensamma om vi skulle vilja :D
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Frieda

Wow, jag är imponerad! Vilka framsteg ni gör! Det är ju som sagt svårt att tro att Kalleman har några år på nacken, är du säker på det? ;) ni är grymma ihop!

2012-04-09 @ 16:31:37
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Erika

Men vad härligt o få sån poäng skillnad !! :D

Grattis till de.



2012-04-09 @ 16:57:24
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad kul!! :D Vad duktiga ni är!

2012-04-09 @ 19:42:10
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Sara

Duktiga Kalle&Fridan :) Ni är verklien en sporre för oss!!

2012-04-09 @ 20:09:34
URL: http://swipt.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0