LYCKAD träning!

visst är det väl typiskt att de gånger man inte har någon som filmar så går det skitbra på träning? så var det idag!

i början av passet märkte man att kalle var busig. han ruskade på huvudet och sådär. min tränare sa att man riktigt såg hur det glittrade av bus i hans ögon :D

 i framridningen så märkte lisa direkt att vi har börjat jobba mer tillsammans, kalle och jag. innan bara travade jag runt helt planlöst men nu jobbar jag från början och känner av :)

när vi galoppjoggade igång honom så la han av en SUPERbrall när jag skulle göra ett enkelt byte. det blev två bocksprång och en bakutspark innan han landade i den nya galoppen , haha. tokiga häst <3

vi jobbade en del programdelar ur MSV C:2 (öppna längs halva långsidan, 10meters volt och sen sluta längs resten av långsidan, galopp på serpentinbågar och enkelt byte i mitten.). hela travarbetet gick KANON idag. traven som brukar vara vår svåra sida... min tränare sa att hon aldrig sett kalle såhär rörlig och arbetsvillig. han gick liksom och bara väntade på att jag skulle ge honom nästa kommando och hade mycket energi och arbetsvilja. kalle har iofs alltid det men idag var det något utöver det vanliga. han VILLE verkligen jobba :)

i galoppen så strulade det lite för oss. kalle blev stark och lång och låg och jag kunde inte riktigt hålla ihop honom. så vi fick jobba galoppen lite på volt, där vi försökte få honom att gå i en bra form, avslappnat och att han inte skulle börja dra iväg hela tiden som han gärna gör :) till slut släppte det :)

jag är TOKNÖJD med träningen, kalle kändes så himla fin och villig! :) och det är så lätt att rida nu när jag har en riktig dressyrsadel igen! :)



sötkalle innan träningen :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Jessica

Härligt att läsa!!! Typiskt du inte fick någon film :( Hade jag inte jobbat skulle det varit skoj att se, men så är det ju det här med tid också...puuh, det har man inte alltid så gott om! Idag blev det inget hästprat i kodningsrummet, det var tyst som i en grav hela kvällen :(

2011-01-26 @ 22:58:10
URL: http://nordsvenskaoden.blogg.se/
Postat av: Caroline

Riktigt fin blogg du har :D lägger till dig på bloglovin!

2011-01-26 @ 23:51:04
URL: http://ridinghorse.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad roligt förresten att det gick så bra! :D Berätta lite om din pålle? :)

2011-01-26 @ 23:56:06
URL: http://ridinghorse.blogg.se/
Postat av: Jessica

Sv; ja det är kanonbra stallet, får ta bättre bilder en dag så du får se :) Jätteluftigt´och rymligt med 5 stora boxar. Oden trivs som fisken i vattnet! Aaah smart med kameran, då fick du i alla fall se lite :) Vi ses säkert massa kvällar nästa vecka när vi har helgvecka!

2011-01-26 @ 23:56:29
URL: http://nordsvenskaoden.blogg.se/
Postat av: Jessica josefsson

din sadel ser mega skön ut :o

sv;okeej :)

2011-01-27 @ 07:34:18
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad roligt att det gick så himla bra :D

2011-01-27 @ 12:26:55
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Erika

Va kul att träningen gick bra. :D

2011-01-27 @ 13:35:34
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: jenny

Härligt!

2011-01-29 @ 12:01:44
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0