dag 13 - en nytagen bild och 5 punkter som beskriver din häst

suck, det var ju lite dumt att detta skulle vara just idag! jag tänkte ju ta med kameran till stallet IMORGON! och fixa nya bilder. jaja, ni får nöja er med en hyfsat ny bild :)



5 punkter som beskriver kallebus:

*
kalle är en häst som älskar att jobba. allt är kul och han går in i vad vi än ska göra med stor dos av energi och vilja. det är kalles främsta fördel!

* kalle ÄLSKAR mat men är samtidigt väldigt kräsen. något som inte uppskattas är lucernpellets. så den sörjan kastar han bara upp och geggar in på boxväggen för att visa sitt missnöje. hästgodis är förresten livsfarligt!

* kalle är ett riktigt busfrö som man egentligen inte bör ha med på tur om det är osäkra hästar som behöver en trygg gammal häst att gå bakom. kalle må vara 18 år men han är en riktig buse som tar alla tillfällen som ges till att bralla. är det en häst som gärna också brallar blir kalle överlycklig! är det något som är farligt så skickar kalle den osäkra hästen först , han verkar tänka att om den andra hästen överlever så vågar han med, men han vill inte offra sig själv för att undersöka :P

* kalle har tävlat hoppning i stort sett hela sitt liv fram tills jag blev hans fodervärd. det är bara jag som fått för mig att vi ska skola om honom till dressyrhäst, men det verkar ändå funka ganska okej :)

* kalle fick toppbetyg när ir-terapeuten kollade igenom honom. terapeuten sa att man alltid brukar hitta någon liten spänning eller låsning men hon hittade ingenting på kalle. hon kallade kalle för järnhäst. även tandläkaren gav kalle toppbetyg för hans mun. hon sa att han såg ut som ett avelssto i munnen som aldrig någonsin haft ett bett. det är få som tror att kalle faktiskt fyller 19 i maj.



bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: Erika

Så fin han är. :) nya bilder vore skoj o se! :D

2011-01-09 @ 22:45:11
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0