lite småskuttande med kalleman!

hej folkisar! har visst inte blivit något bloggande idag, förlåt! jag kom hem för en stund sedan, har hunnit slänga i mig lite mat och ska strax hoppa in i duschen också :)

jag åkte ut till kalleman vid 9 i morse. tog in honom och borstade honom lääänge, han fällde massor! :) sen tog vi oss bort till stora ridhuset. ställde fram en sån cavaletti som vi kunde småskutta över lite :)

idag var det verkligen synd att inte någon var med och filmade ridpasset! och framförallt, att inte min dressyrtränare var där! för de längningarna jag fick till i traven var helt galna :D för att vara kalle i alla fall! har nog aldrig varit med om att han länger ut så på klivet. duktiga killen :) gjorde mycket tempoväxlingar i uppvärmningen i traven! kalle svarade kanon både framåt och bakåt.

sedan blev det galopp på fyrkantsspår och på volt i lätt sits. och länga kliven ordentligt och galoppera igenom kroppen på långsidorna. kalle var överlycklig, han älskar att springa fort :P

sen travhoppade vi cavalettin några gånger i båda varven. och sen tog vi det någon gång i galopp också. kalle var väldigt stark och laddad och tyckte det var helfestligt. idag kände jag faktiskt att en martingal kunde ha hjälpt oss lite för när han blir sådär supertaggad och bara drar upp huvudet och rusar finns det inget man kan göra... sen hoppade vi på cavelettin några gånger på volt med. själva hoppandet idag gick mindre bra, kalle var helt enkelt för taggad! men ska försöka hoppa lite ordentliga hinder någon dag i denna veckan också :)



sedan fick kalle nya dojjor. var rätt bra tajmat för då stod han med sitt svettäcke under tiden han blev skodd och sen var han helt torr när det var dags för utsläpp i hagen igen :) tog ur snösulorna också, för nu får det bannemej vara vår snart!!! :)
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: jenny

SV: haha ja då är det ganksa onödigt med ett set till ;)

roligt att det gick så bra!!

2010-03-17 @ 16:57:30
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/
Postat av: Anna

Har också tagit bort snösulorna! Nu får det vara nog med vinter!

2010-03-17 @ 20:21:39
URL: http://ariette.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0