tävlingen idag!

idag så var debuten för "hösten"! kalle går ju som sagt på bete nu och jag var i stallet kl.05:30 ungefär och plockade in honom. han visste direkt att något var i görningen så han la 7 högar på 40 minuter :p

klockan 08:45 ungefär lastade sussi och jag in honom och började den 45 minuter långa resan! 

jag hade hyrt box under dagen, dressyr är ju hopplöst om man rider mer än en klass annars. kalle var helt nöjd med att få komma in i sin tillfälliga box; han fick ju mat, vatten, mjuk härligt nytt spån och massa kompisar runt omkring, så vad hade han att klaga på egentligen? :D

i första klassen var han lite loj och småseg. han gjorde vad som krävdes av honom men inte mycket mer :) fattningarna blev dåliga och han kom över tygeln men han var också så seg så när jag försökte göra halvhalt innan så stannade han typ så då fick jag försöka driva igång med resultat över tygeln! annars hade vi inga direkta missar och landade på strax över 65%. vi slutade som 8a , och så klart 7 placerade :P

i andra klassen var han mycket piggare och jag tyckte jag fick ett bra flyt. galoppserpentinerna blev lite knasiga för jag gjorde bågarna rätt ojämna. domaren i denna klassen dömde väldigt lågt. vi landade på 53% vilket jag är väldigt missnöjd över. jag är NÖJD med min ritt men inte med min procent!

filmer kommer :D
bloglovin

Tankar & Åsikter
Postat av: sussi

ser fram emot filmerna =)

2010-08-01 @ 18:59:53
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Postat av: carro

Vilken snygg blogg och snygg häst du verkar ha!:) Ramlade in här o såg att du har din häst uppstallad i Växjö, vilket jag också har! ;P Vilket stall står du i? :)

2010-08-01 @ 20:04:12
URL: http://cherrybabe.blogg.se/
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R Gs

tycker ni fick ganska bra procent 'ändå ?

jag tycker du ska vara nöjd (:

2010-08-01 @ 21:36:52
URL: http://s94356.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Sv: Hihi, jodå, hon vår gamla tant. =) Det är därför det mest handlar om Kurre och Passe i bloggen, det är ju dem vi håller igång. =)



Kul att du är nöjd, det ska bli kul att se filmerna! :D

2010-08-01 @ 22:07:41
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se
Postat av: Mela

Jag var uppe med Vannes före en tävling i vintras typ 06.30. Han sket typ fem högar innan vi kom iväg. Sen var han stressad hela dan och allt sket sig. (Ursäkta ordvisten, det bara blev så :P)



Sv; Oh, nej, mörkret behöver du inte vara rädd för. Det blir nämligen aldrig mörkt på sommaren. :P Däremot ödsligheten och lommens klagande kan gå en på nerverna, men vi var ju två. Fast lite skraj blev man när man tänkte på turisterna som mitt i natten vaknat med en björn utanför tältet, bara ett par mil från oss.

2010-08-01 @ 22:56:18
URL: http://melasandstrom.blogg.se/
Postat av: carro

sv. Jag har min pålle i Arabystallet. Var påväg att flytta han ut till Bergunda i våras men det blev aldrig av sen.. Letar iallafall annat stall, så vi får se vart vi hamnar :)

Han är en valack efter Bourbon ;) 7 år fast beter sig som 3, haha :D

2010-08-01 @ 23:05:35
URL: http://cherrybabe.blogg.se/
Postat av: johanna

va kul med filmer ! du rider säkert jätte fint :)

2010-08-01 @ 23:41:57
URL: http://miioominmiioo.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jo vi har fler tävlingar inplanerade, det är ju några i närheten nu i augusti och september. Ska ni ut mer? Ni är ju duktiga!

Lisa-träningen är hemma hos Anna-Karin i Älmåsen. Hon är där varannan onsdag.

2010-08-02 @ 06:35:46
URL: http://virvelwindy.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

Jaa, hon är ju försäkrad men självrisken ligger på 2500:- & eftersom det bara var hovböld blir nog inte totalsumman så mycket högre än så, känns kanske lite olönt att tjaffsa med försäkring då!



Nja, vi tvättar ju givetvis ur boxarna när de är tömda men den främsta anledningen till att vi tömmer är för att stallet varit så äckligt.. Boxarna luktar & är dammiga, man får nästan dåligt samvete när man ställer in en häst :P haha.



Var ju rätt låg procent på andra klassen ja, men det är ju känslan som räknas :) Dömde hon lågt på alla eller?

2010-08-02 @ 11:42:09
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Mela

Ja, jag hade nog inte vart så stadig om jag träffade på en björn, särskilt inte mitt i natten med mil till närmaste telefon. :P



Det är Vannes på bilden, när vi dressyrar :D

2010-08-02 @ 15:06:53
URL: http://melasandstrom.blogg.se/

Har du något att säga om inlägget?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress, det är bara jag som ser! (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida?

Vad hade du att säga?

bloglovin
Trackback
RSS 2.0